PRIVATFLYTNING

Mange vælger selv at foretage deres privatflytning

Dette kræver at man enten har længere tid til at foretage flytningen, eller at man er mange om det.

Ofte er det nødvendigt at mobilisere venner og familie ved en privatflytning. Det kan dog ofte være svært at finde en dag som passer – og venner vil ofte føle sig forpligtet til at hjælpe, selvom de egentlig ikke har lyst.

Vi får efterhånden flere møbler, så et privat træk i dag tager oftest længere tid, end du tror. Skader på møbler eller andet kan forekomme under flytningen - måske bare lille, men stadig ofte en kilde til irritation.

Det er svært ikke at blive påvirket af, at et eller flere ejendele bliver ridset eller beskadiget. DVD FLYT har et godt tilbud til dig, der har brug for privatflytning. Se mere om dit flyttefirma Hedehusene.

Vi tager dit træk lige så alvorligt, som hvis vi var flyttet til familie og venner. Hvis du vælger DVD FLYT til at tage sig af dit private træk, kan du regne med, at vi behandler dine ting, som om de var vores egne.

Forskellen er, at vi er professionelle, og er vant til at flytte møbler og andre ejendele til private. Vi ved præcis, hvordan vi får møbler op ad trapper og gennem døre.

Vi står inde for de ting, vi flytter. Med andre ord, med et privat træk foretaget af DVD FLYT, kan du regne med, at dine private ejendele er i trygge hænder.

DVD FLYT passer godt på dine private ejendele, og flytningen sker med omhu, præcision og professionalisme. Du overlader ikke dine ejendele til nogen! På jagt efter firmaflytning, så læs med her!

DVD FLYT er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.

Læs mere på www.flytning-dmf.dk

DET SIGER KUNDERNE

Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt.
Pernille Bruun Jespersen
Frederiksberg
Kære Søren. Mange tak for en perfekt flytning. Det var de tre sødeste unge mennesker I havde sendt ud, et var at de var super effektive, omhyggelige og enormt hjælpsomme, men samtidig var de alle smilende og i så godt humør.
Kristina Blach
JP/Politikens Hus
Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet.
Tina Elling
Nivå
Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale
Søren Hansson
København
Kære DVD. I Krudthuset havde vi fornøjelsen af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbage flytning af børnehaven. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse.
Pia Rosa Jørgensen
Furesø Kommune
Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma
Martin Mikkelsen
København
Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd
Henriette Bjerrum
København
Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det
Børge Petersen
Roskilde
Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.
Bettina Sørensen
Tåstrup
Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.
Erna Jensen
Roskilde
Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.
Peter Hansen
Tåstrup
Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.
Henrik Andersen
Hedehusene

KONTAKT DVD FLYT

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 7070

Kontakt DVD flyt

SE VORES YDELSER

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!