Hvis du flytter med DVD Flyt, er flyttemanden organiseret og medlem af DMF.

FLYTNING PRIVAT

Mange vælger selv at foretage deres private flytning. Dette kræver at man enten har længere tid til at foretage flytningen, eller at man er mange om det. Ofte er det nødvendigt at mobilisere venner og familie ved en privat flytning. Det kan være svært at finde en dag som passer – og venner vil ofte føle sig forpligtet til at hjælpe, selvom de egentlig ikke har lyst.

Vi får gradvist mere indbo, så derfor tager en privat flytning i dag længere tid, end man tror. Der kan forekomme skader af indbo eller andet under flytningen – måske blot små, men alligevel ofte kilde til ærgrelser Det er svært ikke at blive påvirket af, at en eller flere ejendele bliver ridsede eller ødelagte. DVD FLYT har et godt tilbud til dig som har brug for privat flytning.

Vi tager din flytning lige så alvorlig, som havde vi flyttet for familie og venner. Vælger du DVD FLYT til at tage sig af din private flytning, kan du regne med, at vi behandler dine ting som var det vore egne. Forskellen er, at vi er professionelle, og er vant til at flytte møbler og andre ejendele for private. Vi ved præcis, hvordan vi får møbler op af trapper og gennem døre.

Vi står inde for de genstande, vi flytter. Med andre ord kan du, med en privat flytning foretaget af DVD FLYT, regne med at dine private ejendele er i trygge og sikre hænder. DVD FLYT tager sig godt af dine private ejendele, og flytningen foregår med forsigtighed, præcision og professionalitet. Man overlader jo ikke sine ejendele til hvem som helst!

DVD FLYT er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.
Læs mere på http://www.flytning-dmf.dk/

PROFESSIONEL
SERVICE
FOR ALLE

Ring mig op
 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Kontakt os

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 70 15 70 70

Kontakt os på 70 15 70 70