PRIVATFLYTNING

Mange vælger selv at foretage deres privatflytning

Dette kræver at man enten har længere tid til at foretage flytningen, eller at man er mange om det.

Ofte er det nødvendigt at mobilisere venner og familie ved en privatflytning. Det kan dog ofte være svært at finde en dag som passer – og venner vil ofte føle sig forpligtet til at hjælpe, selvom de egentlig ikke har lyst.

Vi får efterhånden flere møbler, så et privat træk i dag tager oftest længere tid, end du tror. Skader på møbler eller andet kan forekomme under flytningen - måske bare lille, men stadig ofte en kilde til irritation.

Det er svært ikke at blive påvirket af, at et eller flere ejendele bliver ridset eller beskadiget. DVD FLYT har et godt tilbud til dig, der har brug for privatflytning. Se mere om dit flyttefirma Glostrup.

Vi tager dit træk lige så alvorligt, som hvis vi var flyttet til familie og venner. Hvis du vælger DVD FLYT til at tage sig af dit private træk, kan du regne med, at vi behandler dine ting, som om de var vores egne.

Forskellen er, at vi er professionelle, og er vant til at flytte møbler og andre ejendele til private. Vi ved præcis, hvordan vi får møbler op ad trapper og gennem døre.

Vi står inde for de ting, vi flytter. Med andre ord, med et privat træk foretaget af DVD FLYT, kan du regne med, at dine private ejendele er i trygge hænder.

DVD FLYT passer godt på dine private ejendele, og flytningen sker med omhu, præcision og professionalisme. Du overlader ikke dine ejendele til nogen!

DVD FLYT er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.

Læs mere på www.flytning-dmf.dk

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT DVD FLYT

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 7070

Kontakt DVD flyt

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!