PROFESSIONEL FIRMAFLYTNING KØBENHAVN OG OMEGN

Står du over for en firmaflytning? Vi er vant til at hjælpe ved store som små firmaflytninger i København og omegn. Vi sørger for kompetent service og en effektiv flytning. Kontakt DVD flyt for et godt tilbud.

Kompetente flyttemænd til firmaflytning

Efter mange års erfaring er vi det sikre valg af flyttemænd til en flytning af dit firma. Vi har den nødvendige erfaring, professionalisme og ikke mindst omhu til at udføre en effektiv og
sikker flytning. Vi ved, at en firmaflytning ofte kræver fleksibilitet og planlægning. Med en effektiv og velkoordineret firmaflytning af DVD Flyt kan du være sikker på at komme hurtigt
videre og undgå unødvendigt spild af arbejdstid i virksomheden.

Fleksibel flytning med god koordinering

En flytning kan virke uoverskuelig og forstyrrende for medarbejderne. Derfor sørger vi for at udføre alle opgaver, som kan være relateret til en firmaflytning. Ligeledes planlægger vi flytningen i det tidsrum, som passer din virksomhed bedst. Vores tidligere kunder indebærer blandt andet SAS, Rigshospitalet, Det Kongelige Bibliotek, Musikkonservatoriet samt flere kommuner, og vi har samtidig flere faste erhvervskunder. Vi er vant til flytning af store og tunge løft, og kan også udføre din flytteopgave uanset omfanget.

Opnå en god flytteoplevelse

Alle virksomheder er forskellige, og derfor sørger vi også for at planlægge flytningen efter præcis din virksomhed og ønsker. Forskellige behov kan variere, og vi ønsker en god flytteoplevelse for alle erhverv, der benytter DVD Flyt.

Vi kan derfor også tilbyde flere ekstra services som:

  • Nedpakning
  • Opsætning
  • Lagerhotel
  • Fleksible flytninger

Kontakt os for firmaflytning i København og omegn

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaring og services, eller vil du modtage et godt tilbud? Så kontakt os på telefon 70157070 eller udfyld vores kontaktformular. Vi har sørget for kompetente flyttefolk, der passer godt på dit inventar samt en flytteansvarsforsikring, hvis uheldet er ude. Ligeledes er vi medlem af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening, som er din garanti for ordentlige forhold, forsikring og god erhvervsskik.

Kontakt os på telefon eller udfyld formularen
så skræddersyer vi et godt tilbud til dig.

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT DVD FLYT

Kontakt os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til, hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt DVD flyt

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!