PENSIONIST FLYTNINGER

Mange års erfaring med at flytte for pensionister

Vi sikrer at dine ejendele kommer godt og trygt fra dit gamle hjem til dit nye. Vores kompetente flyttemænd er alle veluddannede og professionelle, hvilket er vores garanti for, at din flytning bliver en positiv og behagelig oplevelse, som du kan se tilbage på med glæde.

Og efter vores mening skal alle have råd til en professionel flyttemand. Derfor tilbyder vi 10% rabat på flytning til pensionister.
Oplys ved henvendelse at du er pensionist, så beregner vi din besparelse.

For de fleste pensionister er flytning fra en bolig til en anden sjældent en begivenhed man ser frem til med glæde.

Der er rigtig mange praktiske ting i forbindelse med en flytning, der kan virke uoverskuelige for mange.

Pensionist flytninger

Hos DVD Flyt tilbyder vi en totalflytning, der inkluderer alle de udfordringer, du som pensionist kan have og vi tager os professionelt af alle udfordringer der må opstå, fra den første flyttekasse skal pakkes, til du er helt på plads i dit nye hjem.

Pensionist flytninger

Det kan f.eks. være skabe, der skal skilles og flyttes med, lamper, der skal pilles ned, fjernsyn der skal afmonteres fra vægge eller andre udfordringer der kommer forud for selve flytningen.

Samme problemstilling kan gøre sig gældende, når man ankommer i den nye bolig, hvor alle tingene skal tilbage på deres rette plads.

Pensionist flytninger

DET SIGER KUNDERNE

Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt.
Pernille Bruun Jespersen
Frederiksberg
Kære Søren. Mange tak for en perfekt flytning. Det var de tre sødeste unge mennesker I havde sendt ud, et var at de var super effektive, omhyggelige og enormt hjælpsomme, men samtidig var de alle smilende og i så godt humør.
Kristina Blach
JP/Politikens Hus
Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet.
Tina Elling
Nivå
Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale
Søren Hansson
København
Kære DVD. I Krudthuset havde vi fornøjelsen af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbage flytning af børnehaven. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse.
Pia Rosa Jørgensen
Furesø Kommune
Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma
Martin Mikkelsen
København
Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd
Henriette Bjerrum
København
Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det
Børge Petersen
Roskilde
Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.
Bettina Sørensen
Tåstrup
Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.
Erna Jensen
Roskilde
Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.
Peter Hansen
Tåstrup
Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.
Henrik Andersen
Hedehusene

KONTAKT DVD FLYT

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 7070

Kontakt DVD flyt

SE VORES YDELSER

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!