Vi giver 10% i rabat til pensionister

PENSIONIST FLYTNINGER

For de fleste pensionister er flytning fra en bolig til en anden sjældent en begivenhed man ser frem til med glæde. Der er rigtig mange praktiske ting i forbindelse med en flytning, der kan virke uoverskuelige for mange. Det kan f.eks. være skabe, der skal skilles og flyttes med, lamper, der skal pilles ned, fjernsyn der skal afmonteres fra vægge eller andre udfordringer der kommer forud for selve flytningen. Samme problemstilling kan gøre sig gældende, når man ankommer i den nye bolig, hvor alle tingene skal tilbage på deres rette plads.

Hos DVD Flyt tilbyder vi en totalflytning, der inkluderer alle de udfordringer, du som pensionist kan have og vi tager os professionelt af alle udfordringer der må opstå, fra den første flyttekasse skal pakkes, til du er helt på plads i dit nye hjem.

Med mange års erfaring inden for flytninger for pensionister, sikrer vi at dine ejendele kommer godt og trygt fra dit gamle hjem til dit nye. Vores kompetente flyttemænd er alle veluddannede og professionelle, hvilket er vores garanti for, at din flytning bliver en positiv og behagelig oplevelse, som du kan se tilbage på med glæde.

PROFESSIONEL
SERVICE
FOR ALLE

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 70 15 70 70

Kontakt os på 70 15 70 70