FLYTNING AF SKOLER OG INSTITUTIONER

Hos DVD Flyt har vi mange års erfaring i Flytning af skoler og institutioner

Vores professionelle flyttemænd bliver løbende uddannede, og vi er således opdateret inden for nyeste teknikker og trends, hvilket er med til at sikre vores kunder flytninger foretaget på et højt professionelt niveau.

Når en skole skal flytte enten eksternt eller internt, er der ofte kun et begrænset tidsrum til rådighed, og det er nogle gange en nødvendighed, at selve flytningen foretages på tidspunkter hvor der enten er få eller ingen personer til stede på matriklen.

Flytning af skole og institution

Nogle gange kan det være nødvendigt at flytte, selvom der er undervisning eller andre aktiviteter på skolen, der ikke kan tilsidesættes og hos DVD Flyt har vi specialiseret os i at flytte under specielle forhold, så det ikke medfører gener for aktiviteter, der måtte finde sted på skolen samtidig.

Flytning af skoler og institutioner

DVD Flyt flytter på alle tidspunkter af døgnet, og vi rykker ud, når du har brug for det, da vi ved hvor afgørende det rette tidspunkt kan være, for at din flytning bliver en succesoplevelse.

Flytning af institutioner

DET SIGER KUNDERNE

Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt.
Pernille Bruun Jespersen
Frederiksberg
Kære Søren. Mange tak for en perfekt flytning. Det var de tre sødeste unge mennesker I havde sendt ud, et var at de var super effektive, omhyggelige og enormt hjælpsomme, men samtidig var de alle smilende og i så godt humør.
Kristina Blach
JP/Politikens Hus
Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet.
Tina Elling
Nivå
Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale
Søren Hansson
København
Kære DVD. I Krudthuset havde vi fornøjelsen af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbage flytning af børnehaven. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse.
Pia Rosa Jørgensen
Furesø Kommune
Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma
Martin Mikkelsen
København
Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd
Henriette Bjerrum
København
Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det
Børge Petersen
Roskilde
Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.
Bettina Sørensen
Tåstrup
Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.
Erna Jensen
Roskilde
Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.
Peter Hansen
Tåstrup
Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.
Henrik Andersen
Hedehusene

KONTAKT DVD FLYT

Ring til os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til, hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt DVD flyt

SE VORES YDELSER

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!