Hvis du flytter med DVD Flyt, er flyttemanden organiseret og medlem af DMF.

FLYTNING AF SKOLER OG INSTITUTIONER

Hos DVD Flyt har vi mange års erfaring i flytning for skoler. Vores professionelle flyttemænd bliver løbende uddannede, og vi er således opdateret inden for nyeste teknikker og trends, hvilket er med til at sikre vores kunder flytninger foretaget på et højt professionelt niveau.

Når en skole skal flytte enten eksternt eller internt, er der ofte kun et begrænset tidsrum til rådighed, og det er nogle gange en nødvendighed, at selve flytningen foretages på tidspunkter hvor der enten er få eller ingen personer til stede på matriklen. DVD Flyt flytter på alle tidspunkter af døgnet, og vi rykker ud, når du har brug for det, da vi ved hvor afgørende det rette tidspunkt kan være, for at din flytning bliver en succesoplevelse.

Nogle gange kan det være nødvendigt at flytte, selvom der er undervisning eller andre aktiviteter på skolen, der ikke kan tilsidesættes og hos DVD Flyt har vi specialiseret os i at flytte under specielle forhold, så det ikke medfører gener for aktiviteter, der måtte finde sted på skolen samtidig.

ERFARNE
ERHVERVS
FLYTTEMÆND

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Kontakt os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til,
hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt os på 70 15 70 70