Professionel flytning fra Odense til København

Står du foran en flytning fra Odense til København eller flytning fra København til Odense, er du kommet til det rette sted.

I DVD Flyt er har vi specialiseret os indenfor effektiv og sikker flytning fra Odense til København og flytning fra København til Odense.

Vi tilpasser flytningen til dit præcise behov, og vi lover dig en god oplevelse til en billig pris.

Erfarne, danske flyttefolk

Flyttemændene hos DVD Flyt har i mange år udført flytning fra Odense til København og flytning fra København til Odense. Derfor ved vi præcis, hvad der skal til for at effektuere, så vores kunder bliver glade.

Vi kan ikke alene hjælpe med selve flytningen, vi kan også hjælpe med ned- og udpakning samt montering og installering, hvis du har brug for dette.

Vi er selvfølgelig medlem af DMF Møbeltransportforening, hvilket er din sikkerhed for nænsom og samtidig optimal flytning.

Individuelle flytteløsninger

Hvis der er noget, vi ved, er det, at ikke to flytninger er ens. Af samme årsag er alle vores tilbud også individuelt sammensat. Det betyder, at du ikke betaler for mere end det, du har brug for.

Og ligegyldigt om du har brug for en flytning med afmontering af inventar og nedtagning samt installering, eller du blot skal have udført selve flytningen, står vi til rådighed.

Ved flytning fra Odense til København og flytning fra København til Odense kan vi også imødekomme særlige krav. Vores bilpark består af biler i alle størrelser og til alle formål, ligesom vi råder over en flyttelift, hvis du skal flytte op eller ned i højden.

Flyttelift

En flyttelift er et anvendeligt værktøj, når du flytter til eller fra en lejlighed i en etageejendom.

Når flytningen udføres med en flyttelift, minimeres risikoen for, at dine ejendele lider overlast, når tunge eller uhandy effekter bæres op eller ned ad trapper. Med flytteliften bliver dine genstande håndteret omhyggeligt og unødige stød eller slag undgås.

Anvendelse af en flyttelift er også godt for flyttemændene, idet risikoen for personskade minimeres, når man bruger en flyttelift, idet der ikke er så mange manuelle løft.

Flyttelifte opfylder strenge sikkerhedsstandarder, og de bliver naturligvis betjent af kompetente fagfolk.

Effektiv og billig flytning fra Odense til København

Sikkerhed er en afgørende faktor i DVD Flyt.

Vores omhyggelige håndtering af dine ejendele sikrer, sammen med det rette materiel, at dine effekter ankommer sikkert til bestemmelsesstedet.

Vi værner om dine ejendele, som hvis de var vores egne.

Konkurrencedygtige priser

Flytning fra Odense til København og flytning fra København til Odense behøver ikke ruinere dig.

Vi har optimeret vores arbejdsgange, og vi er ”verdensmestre” i at planlægge kørsler.

Det betyder, at vi er blandt de billigste på markedet, og vi giver naturligvis en fast pris, inden aftalen indgås, hvis du ønsker dette.

Kontakt os

Lad DVD Flyt stå for din flytning fra Odense til København eller din flytning fra København til Odense.

Ring til os nu på 70 15 70 70 og få et godt tilbud.

Du kan også henvende dig via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at gøre din flytning til en vellykket og god oplevelse.

Kontakt os på 70 15 70 70 eller udfyld kontaktformularen her,
så kontakter vi dig snarest muligt.

DET SIGER KUNDERNE

Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt.
Pernille Bruun Jespersen
Frederiksberg
Kære Søren. Mange tak for en perfekt flytning. Det var de tre sødeste unge mennesker I havde sendt ud, et var at de var super effektive, omhyggelige og enormt hjælpsomme, men samtidig var de alle smilende og i så godt humør.
Kristina Blach
JP/Politikens Hus
Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet.
Tina Elling
Nivå
Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale
Søren Hansson
København
Kære DVD. I Krudthuset havde vi fornøjelsen af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbage flytning af børnehaven. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse.
Pia Rosa Jørgensen
Furesø Kommune
Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma
Martin Mikkelsen
København
Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd
Henriette Bjerrum
København
Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det
Børge Petersen
Roskilde
Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.
Bettina Sørensen
Tåstrup
Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.
Erna Jensen
Roskilde
Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.
Peter Hansen
Tåstrup
Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.
Henrik Andersen
Hedehusene

BESKED DVD FLYT

Kontakt os på 7015 7070 eller udfyld formularen her,
så kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt DVD flyt

SE VORES YDELSER

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!