OPBEVARING TÅSTRUP - OPBEVAR EJENDELE OG MOTORCYKLER

Vi opbevarer dine ejendele sikkert i vores lokaler i Tåstrup

Hos DVD Flyt tilbyder vi opbevaring i Tåstrup som løsningen på manglende plads til opmagasinering af dine møbler, ejendele, motorcykler og hvad du ellers måtte have behov for at få opbevaret.

Med fugtfri, opvarmede og tyverisikrede faciliteter er du garanteret, at dine ejendele ikke lider nogen form for overlast i det tidsrum, du har behov for at få dem opbevaret udenfor hjemmet.

Vi tilbyder opmagasinering i netop det tidsrum, du måtte ønske, fra en måned og til ubestemt tid, og du har naturligvis daglig adgang til dine effekter.

Opmagasinering

Ring på 70 15 70 70 og hør nærmere eller
få et uforpligtende tilbud på opbevaring.

Opbevaring af ejendele og møbler

Der kan være mange grunde til, at man har brug for opbevaring af alle eller nogle af sine ejendele.
Det kan være, at der er behov for opmagasinering ved flytning til noget mindre, ved overgangen fra en bolig til en anden, eller blot for at få bedre plads til de resterende ejendele.

Hos DVD Flyt kan vi naturligvis opbevare dine ejendele for dig, når du har brug for det. Størrelsen på eller antallet af effekter har ingen betydning.

Dine ejendele bliver opbevaret sikkert hos os i vores faciliteter i Tåstrup.

Hos os kan du være sikker på, at dine ejendele opbevares på et tørt og rent sted.

I modsætning til opbevaring i kælder og på loft derhjemme, kan du hos DVD Flyt være sikker på at du, når perioden for opbevaring er udløbet, kan hente dine ejendele i 100% samme stand, som da du overlod dem i vores varetægt.

Opbevaring af motorcykel

Ud over almindelig opmagasinering af møbler og andre ejendele tager DVD Flyt sig også af opbevaring af større effekter I kortere eller længere perioder. Vi har bl.a. mange kunder, der får opbevaret vinteren over.

Når vi opbevarer motorcykler, garanterer vi naturligvis, at effekterne ikke lider overlast.

Sikkerheden er i top, når vi varetager opbevaring af dine ejendele. Vores opbevaringsrum er naturligvis sikrede med alarmer, og vi holder opsyn med området. Vi står for professionel opbevaring i Tåstrup.

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT DVD FLYT

Ring på 7015 7070 og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på opbevaring.

Kontakt DVD flyt

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!