Hvis du flytter med DVD Flyt, er flyttemanden organiseret og medlem af DMF.

OPBEVARING AF EJENDELE OG MOTORCYKLER

Vi opbevarer dine ejendele sikkert i vores lokaler i Tåstrup

Hos DVD Flyt har vi løsningen på manglende plads til opbevaring af dine møbler, ejendele, motorcykler og hvad du ellers måtte have behov for at få opbevaret. Med fugtfri, opvarmede og tyverisikrede faciliteter er du garanteret, at dine ejendele ikke lider nogen form for overlast i det tidsrum, du har behov for at få dem opbevaret udenfor hjemmet.

Vi tilbyder opmagasinering i netop det tidsrum, du måtte ønske, fra en måned og til ubestemt tid, og du har naturligvis daglig adgang til dine effekter.

Ring på 70 15 70 70 og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på opbevaring.

Opbevaring af ejendele og møbler

Der kan være mange grunde til, at man har brug for opbevaring af alle eller nogle af sine ejendele. Det kan være, at der er behov for opmagasinering ved flytning til noget mindre, ved overgangen fra en bolig til en anden, eller blot for at få bedre plads til de resterende ejendele.

Hos DVD Flyt kan vi naturligvis opbevare dine ejendele for dig, når du har brug for det. Størrelsen på eller antallet af effekter har ingen betydning. Dine ejendele bliver opbevaret sikkert hos os i vores faciliteter i Tåstrup.

Hos os kan du være sikker på, at dine ejendele opbevares på et tørt og rent sted. I modsætning til opbevaring i kælder og på loft derhjemme, kan du hos DVD Flyt være sikker på at du, når perioden for opbevaring er udløbet, kan hente dine ejendele i 100% samme stand, som da du overlod dem i vores varetægt.

Opbevaring af motorcykel

Ud over almindelig opmagasinering af møbler og andre ejendele tager DVD Flyt sig også af opbevaring af større effekter i kortere eller længere perioder. Vi har bl.a. mange kunder, der får opbevaret vinteren over. Når vi opbevarer motorcykler, garanterer vi naturligvis, at effekterne ikke lider overlast.

Sikkerheden er i top, når vi varetager opbevaring af dine ejendele.
Vores opbevaringsrum er naturligvis sikrede med alarmer, og vi holder opsyn med området.
Vi står for professionel opbevaring af dine ting


UBESTEMT
TID

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Ring på 70 15 70 70 og hør nærmere eller
få et uforpligtende tilbud på opbevaring.

Kontakt os på 70 15 70 70