PROFESSIONEL FIRMAFLYTNING KØBENHAVN OG OMEGN

Står du over for en firmaflytning?

Vi er vant til at hjælpe ved store som små firmaflytninger i København og omegn.

Vi sørger for kompetent service og en effektiv flytning. Kontakt DVD flyt for et godt tilbud.

Kompetente flyttemænd til firmaflytning

Efter mange års erfaring er vi det sikre valg af flyttemænd til en flytning af dit firma. Vi har den nødvendige erfaring, professionalisme og ikke mindst omhu til at udføre en effektiv og
sikker flytning.

Vi ved, at en firmaflytning ofte kræver fleksibilitet og planlægning. Med en effektiv og velkoordineret firmaflytning i København af DVD Flyt kan du være sikker på at komme hurtigt videre og undgå unødvendigt spild af arbejdstid i virksomheden.

Fleksibel flytning med god koordinering

En flytning kan virke uoverskuelig og forstyrrende for medarbejderne. Derfor sørger vi for at udføre alle opgaver, som kan være relateret til en firmaflytning. Ligeledes planlægger vi flytningen i det tidsrum, som passer din virksomhed bedst.

Vores tidligere kunder indebærer blandt andet SAS, Rigshospitalet, Det Kongelige Bibliotek, Musikkonservatoriet samt flere kommuner, og vi har samtidig flere faste erhvervskunder. Vi er vant til flytning af store og tunge løft, og kan også udføre din flytteopgave uanset omfanget.

Opnå en god flytteoplevelse

Alle virksomheder er forskellige, og derfor sørger vi også for at planlægge flytningen efter præcis din virksomhed og ønsker. Forskellige behov kan variere, og vi ønsker en god flytteoplevelse for alle erhverv, der benytter DVD Flyt.

Vi kan derfor også tilbyde flere ekstra services som:

  • Nedpakning
  • Opsætning
  • Lagerhotel
  • Fleksible flytninger

Kontakt os for firmaflytning København og omegn

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaring og services, eller vil du modtage et godt tilbud? Så kontakt os på telefon 70157070 eller udfyld vores kontaktformular.

Vi har sørget for kompetente flyttefolk, der passer godt på dit inventar samt en flytteansvarsforsikring, hvis uheldet er ude. Ligeledes er vi medlem af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening, som er din garanti for ordentlige forhold, forsikring og god erhvervsskik.

Kontakt os på telefon eller udfyld formularen
så skræddersyer vi et godt tilbud til dig.

DET SIGER KUNDERNE

Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt.
Pernille Bruun Jespersen
Frederiksberg
Kære Søren. Mange tak for en perfekt flytning. Det var de tre sødeste unge mennesker I havde sendt ud, et var at de var super effektive, omhyggelige og enormt hjælpsomme, men samtidig var de alle smilende og i så godt humør.
Kristina Blach
JP/Politikens Hus
Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet.
Tina Elling
Nivå
Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale
Søren Hansson
København
Kære DVD. I Krudthuset havde vi fornøjelsen af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbage flytning af børnehaven. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse.
Pia Rosa Jørgensen
Furesø Kommune
Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma
Martin Mikkelsen
København
Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd
Henriette Bjerrum
København
Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det
Børge Petersen
Roskilde
Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.
Bettina Sørensen
Tåstrup
Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.
Erna Jensen
Roskilde
Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.
Peter Hansen
Tåstrup
Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.
Henrik Andersen
Hedehusene

KONTAKT OS DVD FLYT

Ring på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til, hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt DVD flyt

SE VORES YDELSER

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!