Hvis du flytter med DVD Flyt, er flyttemanden organiseret og medlem af DMF.

LAGERSTYRING & LAGERHOTEL

Lagerhotel beliggende i Tåstrup

DVD Flyt er en seriøs flyttevirksomhed, der tilbyder alle de funktioner, der i dag naturligt hører med til denne form for forretning. Det betyder, at vi tilbyder lagerhotel til vores kunder og kan stå for opbevaring af dine varer og produkter.

Det kan f.eks. være en mindre virksomhed, der stille og roligt er i gang med at vokse sig større og på et tidspunkt måske når det punkt, hvor det overvejes at bygge til eller flytte, for at få plads til alle virksomhedens effekter.

Hvis overvejelsen skyldes, at der er brug for mere lagerplads, kan det være en stor fordel at lade os opbevare dine ting på vores lagerhotel. Dermed sender leverandøren sine varer til os – og det er fra os, at de sendes videre ud til kunderne. Varerne kommer altså aldrig til at fylde op hos dig. Vi står for opbevaringen af dine varer, fra de kommer ind fra leverandøren til de bliver afsendt igen.

Vi tilbyder både aktivt og passivt lagerhotel

Vi kan anvendes som både aktivt og passivt lagerhotel. Du kan anvende lagerhotellet hos os som dit depot, dvs. du kommer på lagerhotellet for at finde og pakke varerne. Du kan også vælge at få os til at stå for ekspeditionen af dine ordrer, således at du blot sender dine ordrer videre til os, og så står vi for pakning og forsendelse. Det vil typisk være kunder med webshop, der bruger vores lagerhotel på denne måde.

NEMT
BILLIGT
OPTIMALT

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 70 15 70 70

Kontakt os på 70 15 70 70