ERHVERVSFLYTNING KØBENHAVN

Professionel og effektiv flytning af erhverv med fokus på fleksibilitet, kvalitet og gode priser på erhvervsflytning.

vores ydelser ER baseret på mangeårig erfaring med erhvervsflytning i København og resten af landet

Vi sørger for, at din erhvervsflytning bliver nøje planlagt, og at overblikket bevares gennem hele forløbet.

At foretage en professionel erhvervsflytning i København, eller et andet sted i landet, er en opgave, der kræver professionalisme og et godt kendskab til branchen. Vi har mange års erfaring med mindre og større erhvervsflytninger. Et godt overblik og præcis koordinering fra første færd er nødvendig, hvis flytningen skal være smidig og optimal. Og vi rådgiver dig grundigt.

Erhvervsflytning i København og øvrige Danmark

DVD FLYT varetager flytteopgaver for erhvervsvirksomheder både lokalt i København og hovedstadsområdet. Vi er en erfaren specialist i flytning af erhverv for store og små virksomheder, og vi tilbyder flytning erhverv i hele Danmark samt til og fra udlandet.

Vi har mange faste erhvervskunder, og vi har bl.a. flyttet for SAS, Rigshospitalet, Det Kongelige Bibliotek, Høje-Taastrup Kommune, Furesø kommune, Global Connect og Musikkonservatoriet.

Vi besigtiger din opgave først

Vi planlægger alle opgaver i tæt samarbejde og dialog med dig, og vi sikrer os, at alle aftaler er på plads, så der ikke opstår uoverensstemmelser.

Vi kommer gerne ud og besigtiger flyttegods og adgangsforhold, inden vi giver dig en pris. Dermed får vi indsigt i opgavens reelle omfang, og du får det rigtige tilbud.

Og vi er naturligvis medlem af DMF og al flytning, foretaget af os, er naturligvis fuldt forsikret, hvis uheldet skulle være ude.

Tryghed og garanti

DVD Flyt er medlem af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening,
(der er garant for ordnede forhold ift. overenskomst, forsikring og god erhvervsskik).

Vi tager ansvaret for dine værdier seriøst og behandler dine ejendele forsvarligt
og nænsomt. Hvis uheldet er ude, har vi en flytteansvarsforsikring, der dækker
eventuelle skader på dit flyttegods.

Hos DVD Flyt får du:

  • Erfarne flyttefolk
  • Fast kontaktperson
  • Det rette specialudstyr
  • Besigtigelse inden pris
  • Forsikringsdækning

Individuelle løsninger til ERHVERVSFLYTNING KØBENHAVN

DVD FLYT er vant til at flytte for erhvervskunder. Derfor ved vi, at behov er forskellige, bl.a. kan der være stor forskel på, om det er en mindre eller en større virksomhed, vi skal flytte for.

Vi tilgodeser særlige ønsker, forskellige virksomheder har til erhvervsflytning, og vi sikrer altid at møbler og andet inventar kommer frem i samme stand, som det havde som udgangspunkt.

Sikkert og opvarmet lagerhotel

Har du brug for et ekstra depot eller lageropbevaring? Så tilbyder vi opmagasinering af virksomhedens effekter eller varer på vores sikre lagerhotel.

Lagerhotellet har gode adgangsforhold og kan fungere som et depot, du selv administrerer, ligesom vi kan varetage forsendelserne, hvis du fx har en webshop. Vi tilbyder også arkivopbevaring.

Få hjælp til nedpakning og opsætning

Vi kan træde til lige på det tidspunkt i processen, du ønsker. DVD FLYT tilbyder at tage inventaret ned, emballere det, pakke det, transportere det og sætte det hele på plads igen på den nye adresse, hvis dette måtte ønskes, eller vi kan påtage os dele af opgaven.

En anden vigtig flytteopgave indenfor erhverv er flytning og tilbageplacering af inventar, f.eks. ved ny gulvlægning eller ændring af skillevægge m.m. i en virksomhed. Denne type opgaver tager vi hos DVD FLYT os også af.

Kontakt os på telefon eller udfyld formularen
så skræddersyer vi et godt tilbud til dig.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Vi kommer gerne ud og besigtiger din flytteopgave, og vi udarbejder et uforpligtende tilbud på flytning erhverv til dig.

Vi har mange års erfaring og dygtige flyttefolk, og vi lover dig en god pris, løsning og service.
Din flytning af erhverv kan naturligvis kombineres med opmagasinering af inventar og varer i kortere eller længere perioder.

DET SIGER KUNDERNE

Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt.
Pernille Bruun Jespersen
Frederiksberg
Kære Søren. Mange tak for en perfekt flytning. Det var de tre sødeste unge mennesker I havde sendt ud, et var at de var super effektive, omhyggelige og enormt hjælpsomme, men samtidig var de alle smilende og i så godt humør.
Kristina Blach
JP/Politikens Hus
Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet.
Tina Elling
Nivå
Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale
Søren Hansson
København
Kære DVD. I Krudthuset havde vi fornøjelsen af dine flyttefolk både fredag og lørdag i forbindelse med tilbage flytning af børnehaven. Som bonus var dine gutter fyldt med godt humør, hvilket bidrog til en rigtig god totaloplevelse.
Pia Rosa Jørgensen
Furesø Kommune
Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma
Martin Mikkelsen
København
Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd
Henriette Bjerrum
København
Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det
Børge Petersen
Roskilde
Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.
Bettina Sørensen
Tåstrup
Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.
Erna Jensen
Roskilde
Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.
Peter Hansen
Tåstrup
Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.
Henrik Andersen
Hedehusene

KONTAKT DVD FLYT

Ring til os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til, hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt DVD flyt

SE VORES YDELSER

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!