Vidste du, at 95 % af kunderne siger ja tak til de tilbud, vi giver efter en gratis besigtigelse.

OPMAGASINERING

Der kan være mange grunde til at man har brug for opbevaring af alle eller nogen af sine ejendele. Det kan være, at der er behov for opmagasinering ved flytning til noget mindre, ved overgangen fra en bolig til en anden, eller blot for at få bedre plads til de ting man har.

Hos DVD flyt kan vi naturligvis opbevare dine ejendele for dig når du har brug for det. Det er lige meget hvor store eller små ejendele det drejer sig om, eller hvor mange. Dine ejendele bliver opbevaret sikkert hos os.

Hos os kan du være sikker på, at dine ejendele opbevares på et tørt og rent sted. I modsætning til opbevaring i kælder og på loft derhjemme, kan du hos DVD flyt være sikker på at du, når opmagasineringen er overstået, kan hente dine ejendele i 100 % samme stand som da du overlod dem i vores varetægt.

Sikkerheden er i top når vi tager os af at opbevare dine ejendele. Vores opbevaringsrum er naturligvis sikrede med alarmer, og vi foretager opsyn i området. Vi står for en professionel opbevaring af dine ting, og de kommer ikke til at være alene.

Ud over den almindelige opmagasinering af møbler og andre ejendele, tager DVD flyt sig også af opbevaring af større effekter i kortere eller længere perioder. F.eks. har mange kunder behov for at få opbevaret motorcykler vinteren over. Når vi opbevarer motorcykler, garanterer vi naturligvis for, at der ikke sker noget. Se mere, hvis du søger et flyttefirma Glostrup.

PROFESSIONEL
SERVICE
FOR ALLE

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 70 15 70 70

Kontakt os på 70 15 70 70