Hvis du flytter med DVD Flyt,
er flyttemanden organiseret og medlem af DMF.

Om DVD Flyt

DVD Flyt er et velrenommeret flyttefirma med mange års erfaring indenfor både privat- og erhvervsflytning.

Med base i Høje Tåstrup kører vi ud og flytter over hele landet, og ingen flytning er for stor eller for lille for os. Alle kunder er vigtige for os, og vi overholder altid indgåede aftaler.

Professionelle og dedikerede flyttefolk

Du skal kunne være tryg, når du har vores flyttefolk i huset. Derfor er vi selektive, når vi ansætter flyttefolk og alle vores flyttefolk er kompetente, servicemindede og brænder for deres arbejde.
Alle vores flyttefolk har naturligvis ren straffeattest.

Vi passer på dine effekter

Hos DVD Flyt har vi ikke travlt, Vi bruger den tid, der skal bruges for at sikre, at dine effekter kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet. Og skulle noget – mod forventning – gå galt, er vi selvfølgelig forsikret, så vi kan erstatte det ødelagte, men det sker nærmest aldrig.

Vi kan også opmagasinere

Har du af den ene eller anden grund brug for at få opbevaret dine effekter i en periode, kan vi også hjælpe. I vores sikre og lettilgængelige lagerhotel kan dine effekter blive opbevaret i både kortere og længere tid.

Vi flytter også til udlandet

Står du eller dit firma og skal rykke til eller fra udlandet, kan vi naturligvis hjælpe.
Vi udarbejder en fast pris, så du ved helt præcis, hvad din flytning kommer til at koste.

Konkurrencedygtige priser

Vi synes, at alle skal have råd til at få hjælp med at flytte. Derfor holder vi vores priser på et rimeligt leje, så det både er sjovt for dig men stadig rentabelt for os. Og selvom vores flytninger er billige, går vi ikke på kompromis med vores høje serviceniveau.

Få et tilbud

Individuelle tilbud gives til alle vores kunder, og du kan selv bestemme, om du ønsker en fast pris eller foretrækker flytningen udført på timebetaling.

Rabat til pensionister

Når man ikke længere er på arbejdsmarkedet, er man nogle gange nødt til at tænke over, hvordan man forvalter sine penge. Derfor giver vi 10% i rabat til alle pensionister, der får flyttet af os.

OM DVD
FLYT

Ring mig op
 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Kontakt os

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 70 15 70 70

Kontakt os på 70 15 70 70