Hvis du flytter med DVD Flyt, er flyttemanden organiseret og medlem af DMF.

Erhvervsflytning København

At flytte for en erhvervskunde og foretage en professionel erhvervsflytning i København eller et andet sted i landet er en opgave, der kræver professionalisme og et godt kendskab til branchen. Et godt overblik og præcis koordinering fra første færd er nødvendig.

Hos DVD FLYT er vores ydelser baseret på mangeårig erfaring med flytning for erhverv. Vi sørger for, at flytningen bliver nøje planlagt, og at overblikket bevares gennem hele forløbet.

Erhvervsflytning i København og øvrige Danmark

DVD FLYT varetager flytteopgaver for erhvervsvirksomheder både lokalt i København og hovedstadsområdet. Vi flytter også fra den ene ende af landet til den anden samt mellem Danmark og udlandet.

Vi tilbyder individuelle løsninger

DVD FLYT er vant til at flytte for erhvervskunder. Derfor ved vi, at behov er forskellige, bl.a. kan der være stor forskel på, om det er en mindre eller en større virksomhed, vi skal flytte for.

Vi tilgodeser særlige ønsker, forskellige virksomheder har til erhvervsflytning, og vi sikrer altid at møbler og andet inventar kommer frem i samme stand, som det havde som udgangspunkt.

Få hjælp til nedpakning og opsætning

Vi kan træde til lige på det tidspunkt i processen, du ønsker. DVD FLYT tilbyder at tage inventaret ned, emballere det, pakke det, transportere det og sætte det hele på plads igen på den nye adresse, hvis dette måtte ønskes, eller vi kan påtage os dele af opgaven.

En anden vigtig flytteopgave indenfor erhverv er flytning og tilbageplacering af inventar, f.eks. ved ny gulvlægning eller ændring af skillevægge m.m. i en virksomhed. Denne type opgaver tager vi hos DVD FLYT os også af.

Erhvervsflytning med kunden i centrum

Alle opgaver foretages i nært samarbejde med dig som kunde, og vi sikrer os, at alle aftaler er på plads, og at der ikke opstår tvivl om noget. Al flytning foretaget af os er naturligvis fuldt forsikret, i tilfælde af at noget skulle gå galt, og vi flytter til priser, der er konkurrencedygtige.

Få et skræddersyet tilbud

En firmaflytning hos DVD FLYT kan naturligvis kombineres med kortere eller længere opmagasinering af inventar og varer, hvis der skulle være behov for dette. Kontakt os på 70 15 70 70 eller udfyld kontaktformularen, så udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig.

ERFARNE
ERHVERVS
FLYTTEMÆND

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Kontakt os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til,
hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt os på 70 15 70 70