ERHVERVSFLYTNING KØBENHAVN

Hos DVD FLYT er vores ydelser baseret på mangeårig erfaring med flytning for erhverv i København og resten af landet

Vi sørger for, at din erhvervsflytning bliver nøje planlagt, og at overblikket bevares gennem hele forløbet.

At flytte for en erhvervskunde og foretage en professionel erhvervsflytning i København eller et andet sted i landet er en opgave, der kræver professionalisme og et godt kendskab til branchen. Et godt overblik og præcis koordinering fra første færd er nødvendig.

Erhvervsflytning i København og øvrige Danmark

DVD FLYT varetager flytteopgaver for erhvervsvirksomheder både lokalt i København og hovedstadsområdet. Vi er en erfaren specialist i flytning af erhverv for store og små virksomheder, og vi tilbyder flytning erhverv i hele Danmark samt til og fra udlandet.

Vi har mange faste erhvervskunder, og vi har bl.a. flyttet for SAS, Rigshospitalet, Det Kongelige Bibliotek, Høje-Taastrup Kommune, Furesø kommune, Global Connect og Musikkonservatoriet.

Vi besigtiger din opgave først

Vi planlægger alle opgaver i tæt samarbejde og dialog med dig, og vi sikrer os, at alle aftaler er på plads, så der ikke opstår uoverensstemmelser. Al flytning foretaget af os er naturligvis fuldt forsikret, hvis uheldet er ude.

Vi kommer gerne ud og besigtiger flyttegods og adgangsforhold, inden vi giver dig en pris. Dermed får vi indsigt i opgavens reelle omfang, og du får det rigtige tilbud.

Tryghed og garanti

DVD Flyt er medlem af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening,
(der er garant for ordnede forhold ift. overenskomst, forsikring og god erhvervsskik).

Vi tager ansvaret for dine værdier seriøst og behandler dine ejendele forsvarligt
og nænsomt. Hvis uheldet er ude, har vi en flytteansvarsforsikring, der dækker
eventuelle skader på dit flyttegods.

Hos DVD Flyt får du:

  • Erfarne flyttefolk
  • Fast kontaktperson
  • Det rette specialudstyr
  • Besigtigelse inden pris
  • Forsikringsdækning

Individuelle løsninger til ERHVERVSFLYTNING KØBENHAVN

DVD FLYT er vant til at flytte for erhvervskunder. Derfor ved vi, at behov er forskellige, bl.a. kan der være stor forskel på, om det er en mindre eller en større virksomhed, vi skal flytte for.

Vi tilgodeser særlige ønsker, forskellige virksomheder har til erhvervsflytning, og vi sikrer altid at møbler og andet inventar kommer frem i samme stand, som det havde som udgangspunkt.

Sikkert og opvarmet lagerhotel

Har du brug for et ekstra depot eller lageropbevaring? Så tilbyder vi opmagasinering af virksomhedens effekter eller varer på vores sikre lagerhotel.

Lagerhotellet har gode adgangsforhold og kan fungere som et depot, du selv administrerer, ligesom vi kan varetage forsendelserne, hvis du fx har en webshop. Vi tilbyder også arkivopbevaring.

Få hjælp til nedpakning og opsætning

Vi kan træde til lige på det tidspunkt i processen, du ønsker. DVD FLYT tilbyder at tage inventaret ned, emballere det, pakke det, transportere det og sætte det hele på plads igen på den nye adresse, hvis dette måtte ønskes, eller vi kan påtage os dele af opgaven.

En anden vigtig flytteopgave indenfor erhverv er flytning og tilbageplacering af inventar, f.eks. ved ny gulvlægning eller ændring af skillevægge m.m. i en virksomhed. Denne type opgaver tager vi hos DVD FLYT os også af.

Kontakt os på telefon eller udfyld formularen
så skræddersyer vi et godt tilbud til dig.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Vi kommer gerne ud og besigtiger din flytteopgave, og vi udarbejder et uforpligtende tilbud på flytning erhverv til dig.

Vi har mange års erfaring og dygtige flyttefolk, og vi lover dig en god pris, løsning og service.
Din flytning af erhverv kan naturligvis kombineres med opmagasinering af inventar og varer i kortere eller længere perioder.

DET SIGER KUNDERNE

KONTAKT DVD FLYT

Kontakt os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til, hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt DVD flyt

DVD FLYT

VI FLYTTER FOR FREMTIDEN!