Vidste du, at 95 % af kunderne siger ja tak til de tilbud, vi giver efter en gratis besigtigelse.

Arkivopbevaring

De fleste virksomheder kender til problemstillingen omkring dokumenter og regnskaber, der skal gemmes, men som man ikke umiddelbart bruger i dagligdagen. At gemme dokumenter i mange år, kan tit være forbundet ikke alene med dyre kvadratmeterudgifter men også medføre problemer i forhold til den plads der bruges til dette, som virksomheden kan have brug for at få frigivet til andre formål.

Uanset om arkivskabene hober sig op i virksomheden, eller depotrummene er ved at være fyldte, kan vi hos DVD Flyt hjælpe.

DVD kan sørge for at sikkerhedsmakulere regnskaber, der falder for aldersgrænsen. I kan således fjernstyre jeres arkiv med sikkerhed for, at det bliver behandlet forsvarligt.

I vores sikre og moderne lagerhotel i Tåstrup er virksomhedens effekter i trygge rammer. Lagerhotellet er opvarmet og tyverisikret og således sikret mod indbrud og indtrængen fra uvedkommende.

OPBEVARING
UBESTEMT
TID

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Kontakt os

Ring til os nu og få et godt tilbud.
Vi sidder klar ved telefonerne på 70 15 70 70

Kontakt os på 70 15 70 70