Vidste du, at 95 % af kunderne siger ja tak til de tilbud, vi giver efter en gratis besigtigelse.

Flyttefirma & flytning Hedehusene og hele Hovedstaden

Vi er et velrenommeret flyttefirma med base i Storkøbenhavn. Vi flytter for både private og erhverv i nærområdet, tværs over landet samt til og fra udlandet.

Få professionel hjælp til din flytning

Vores flyttemænd varetager især mange flytninger i vores nærområde som flyttefirma i Glostrup, Hedehusene og de omkringliggende byer. Vi kender således infrastrukturen i området, hvilket betyder, at vi når frem til tiden, kender parkeringsforholdene osv. Du kan med andre ord være sikker på, at din flyttemand kan finde din adresse og ved, hvor han kan parkere flyttebilen, så din flytning går nemt og hurtigt og med færrest mulige gener for naboerne.

Flytning af erfarent flyttefirma

Vi planlægger den enkelte kundes flytning, så den passer optimalt til det konkrete behov. Vi har mange års erfaring indenfor både flytning i privat regi samt flytning for erhverv som flyttefirma Hedehusene. Vores team af dygtige og erfarne flyttemænd løser enhver form for flytning, opbevaring og distribution. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du skal flytte.

Sikker og effektiv flytning

Hos DVD tilbyder vi stor fleksibilitet og kan fra vores base i Storkøbenhavn hurtigt rykke ud med både flyttefolk og flyttevogne til private og virksomheder. Vi passer godt på dine ting, så de når trygt og sikkert frem. Er uheldet ude, så er vi naturligvis forsikret og erstatter dine ting.

Vi varetager hele processen

Hvis du ønsker det, kan vi tage os af hele processen med din flytning. Det vil sige, at vi kan klare alt det praktiske, lige fra nedtagning og opsætning af fjernsyn, skabe og lignende. Står du og skal flytte og har brug for erfarne og professionelle folk til flytning i Hedehusene og omegn? Så kontakt os og bestil et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Få billig opbevaring

Har du brug for at få opmagasineret dine ejendele i fraflytningsperioden, fordi du ikke kan overtage din bolig med det samme? Så kan vi hos DVD hjælpe dig med at opbevare dine ting uanset dit opbevaringsbehov, hvis du af en eller anden årsag ikke kan flytte fra A til B med det samme. Vi har mulighed for at opmagasinere alt fra nogle få effekter til hele kontormiljøer, og vores priser er absolut konkurrencedygtige.

Brug for flyttekasser?

Står du og skal bruge flyttekasser til at opbevare dine ejendele? Vi leverer gerne flyttekasser, som du kan købe eller leje i kortere eller længere tid. Når DVD står for flytningen, kan du låne vores flyttekasser gratis, hvis blot du selv henter og afleverer dem.

HURTIG OG
PROFESSIONEL
SERVICE

 • Vi har brugt DVD Flyt flere gange nu og oplever altid god service og kompetente flyttemænd, samtidig med at priserne er absolut rimelige.

  Henrik Andersen, Hedehusene.
 • Flinke flyttefolk, der kommer til tiden, overholder aftaler og udfører godt arbejde.

  Peter Hansen, Tåstrup
 • Jeg var meget glad for, at mit flygel kom sikkert frem og uden en skramme. Tusind tak.

  Erna Jensen, Roskilde
 • Tak til jer alle for en fin flytning, og fordi jeres flyttefolk holdt hovederne kolde, og fik det hele til at gå op i en højere enhed, da jeg havde kludret rundt i tidsplanen. Jeg har anbefalet jer varmt til alle i min omgangskreds.

  Bettina Sørensen, Tåstrup
 • Tak for særdeles veludført arbejde og for god og tryg opbevaring af mine effekter, i den periode, hvor jeg havde brug for det.

  Børge Petersen, Roskilde
 • Alt fungerede hele vejen igennem. Perfekt flytning- højt humør og super godt arbejde af de 3 flyttemænd.

  Henriette Bjerrum, København.
 • Vi brugte DVD flyt til en flytning fra lejlighed til hus. Alt forløb helt perfekt, lige fra tilbud til lån af kasser. De tre flyttemænd havde helt styr på det hele og var i godt humør. Kan klart anbefale dette firma.

  Martin Mikkelsen, København.
 • Super arbejde af de tre friske flyttemænd, dem kan vi godt anbefale.

  Søren Hansson, København.
 • Er netop flyttet med DVD flyt og de 3 flyttemænd var søde og meget professionelle, kan klart anbefale firmaet. 

  Tina Elling, Nivå.
 • Fantastisk fin service lige fra Søren i telefonen til Emil og Frederik som slæbte alle tingene, søde flinke høflige unge drenge som ikke tabte eller ramte noget. Anbefaler dem varmt. 

  Pernille Bruun Jespersen, Frederiksberg.

Ring mig op

Bestil flyttefirma Hedehusene og omegn

Skal du flytte til eller fra Glostrup, Hedehusene eller en anden by nær København, så ring til os.

Vores flyttemænd kender lokalområdet og kan varetage din flytning, så den forløber hurtigt og gnidningsløst.

Kontakt os på 70 15 70 70 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op og giver et tilbud.

Kontakt os

Kontakt os på 7015 7070 og få et uforpligtende forslag til,
hvordan vi vil bringe dine ejendele sikkert fra A til B.

Kontakt os på 70 15 70 70