Flytning af skoler og institutioner

Hos DVD Flyt har vi mange års erfaring i flytning for skoler. Vores professionelle flyttemænd bliver løbende uddannede, og vi er således opdateret inden for nyeste teknikker og trends, hvilket er med til at sikre vores kunder flytninger foretaget på et højt professionelt niveau.

Når en skole skal flytte enten eksternt eller internt, er der ofte kun et begrænset tidsrum til rådighed, og det er nogle gange en nødvendighed, at selve flytningen foretages på tidspunkter hvor der enten er få eller ingen personer til stede på matriklen. DVD Flyt flytter på alle tidspunkter af døgnet, og vi rykker ud, når du har brug for det, da vi ved hvor afgørende det rette tidspunkt kan være, for at din flytning bliver en succesoplevelse.

Nogle gange kan det være nødvendigt at flytte, selvom der er undervisning eller andre aktiviteter på skolen, der ikke kan tilsidesættes og hos DVD Flyt har vi specialiseret os i at flytte under specielle forhold, så det ikke medfører gener for aktiviteter, der måtte finde sted på skolen samtidig.

Hvis du ønsker at høre mere om skoleflytning eller vil have en flyttemand ud for uforpligtende at besigtige opgaven og give en pris, er du velkommen til at kontakte os på 7015 7070.

Erfarne

Erhvervs

Flyttemænd