Pensionist flytninger

For de fleste pensionister er flytning fra en bolig til en anden sjældent en begivenhed man ser frem til med glæde. Der er rigtig mange praktiske ting i forbindelse med en flytning, der kan virke uoverskuelige for mange. Det kan f.eks. være skabe, der skal skilles og flyttes med, lamper, der skal pilles ned, fjernsyn der skal afmonteres fra vægge eller andre udfordringer der kommer forud for selve flytningen. Samme problemstilling kan gøre sig gældende, når man ankommer i den nye bolig, hvor alle tingene skal tilbage på deres rette plads.

Hos DVD Flyt tilbyder vi en totalflytning, der inkluderer alle de udfordringer, du som pensionist kan have og vi tager os professionelt af alle udfordringer der må opstå, fra den første flyttekasse skal pakkes, til du er helt på plads i dit nye hjem.

Med mange års erfaring inden for flytninger for pensionister, sikrer vi at dine ejendele kommer godt og trygt fra dit gamle hjem til dit nye. Vores kompetente flyttemænd er alle veluddannede og professionelle, hvilket er vores garanti for, at din flytning bliver en positiv og behagelig oplevelse, som du kan se tilbage på med glæde.

DVD Flyt tilbyder en flytterabat på 10% til alle pensionister. Ring til os på 7015 7070 og få uforpligtende en flyttemand ud og besigtige din bolig, hvorefter du vil få en fast pris på flytning af dit hjem.

Professionel

Service

For alle