Lagerstyring, lagerhotel og dropshipping

Lagerhotel beliggende i Tåstrup

DVD Flyt er en seriøs flyttevirksomhed, der tilbyder alle de funktioner, der i dag naturligt hører med til denne form for forretning. Det betyder, at vi tilbyder lagerhotel til vores kunder og kan stå for opbevaring af dine varer og produkter.

Det kan f.eks. være en mindre virksomhed, der stille og roligt er i gang med at vokse sig større og på et tidspunkt måske når det punkt, hvor det overvejes at bygge til eller flytte, for at få plads til alle virksomhedens effekter.

Hvis overvejelsen skyldes, at der er brug for mere lagerplads, kan det være en stor fordel at lade os opbevare dine ting på vores lagerhotel. Dermed sender leverandøren sine varer til os - og det er fra os, at de sendes videre ud til kunderne. Varerne kommer altså aldrig til at fylde op hos dig. Vi står for opbevaringen af dine varer, fra de kommer ind fra leverandøren til de bliver afsendt igen.

Vi tilbyder både aktivt og passivt lagerhotel

Vi kan anvendes som både aktivt og passivt lagerhotel. Du kan anvende lagerhotellet hos os som dit depot, dvs. du kommer på lagerhotellet for at finde og pakke varerne. Du kan også vælge at få os til at stå for ekspeditionen af dine ordrer, således at du blot sender dine ordrer videre til os, og så står vi for pakning og forsendelse. Det vil typisk være kunder med webshop, der bruger vores lagerhotel på denne måde.

Vi har også mulighed for dropshipping

Tager du skridtet videre fra det traditionelle lagerhotel, så kaldes det dropshipping, hvilket vi også tilbyder. Her kan du helt og holdent koncentrere dig om selve salgsarbejdet, så står vi for resten. Vælger du dropshipping, betyder det også, at du ikke betaler for en vare hos leverandøren, før den er solgt. Forhør gerne nærmere hos DVD Flyt om denne særlige form for lagerhotel.

Ring og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på opbevaring på vores lagerhotel i Tåstrup på 70 15 70 70.

nemt

omkostningslet

optimalt