Flytning erhverv

Erhvervsflytning med erfaring

At flytte for en erhvervskunde er en kompliceret opgave, der kræver et godt kendskab til branchen. Et godt overblik og en præcis koordinering fra første færd er nødvendig. Hos DVD FLYT er vore ydelser baseret på mangeårig erfaring med flytning for erhverv. Vi sørger for, at flytningen bliver planlagt nøje, og at overblikket bevares gennem hele forløbet.

Individuelle løsninger og behov

DVD FLYT er vant til at flytte for erhvervskunder. Derfor ved vi, at behov er forskellige, bl.a. kan der være stor forskel på, om det er en mindre eller en større virksomhed, vi skal flytte for.

Vi tilgodeser særlige ønsker, forskellige virksomheder har til erhvervsflytning, og vi sikrer altid at møbler og andet inventar kommer frem i samme stand, som det havde som udgangspunkt.

Vi kan træde til lige på det tidspunkt i processen, du ønsker. DVD FLYT tilbyder at tage inventaret ned, emballere det, pakke det, transportere det og sætte det hele på plads igen på den nye adresse, hvis dette måtte ønskes, eller vi kan påtage os dele af opgaven.

En anden vigtig flytteopgave indenfor erhverv er flytning og tilbageplacering af inventar, f.eks. ved ny gulvlægning eller ændring af skillevægge m.m. i en virksomhed. Denne type opgaver tager vi hos DVD FLYT os også af.

Erhvervsflytning med kunden i centrum

Alle opgaver foretages i nært samarbejde med kunden, og vi sikrer os, at alle aftaler er på plads, og at der ikke opstår tvivl om noget. Al flytning foretaget af os er naturligvis fuldt forsikret, i tilfælde af at noget skulle gå galt, og vi flytter til priser, der er konkurrencedygtige.

DVD FLYT varetager flytteopgaver for erhvervsvirksomheder både lokalt og fra den ene ende af landet til den anden samt mellem Danmark og udlandet.

En erhvervsflytning hos DVD FLYT kan naturligvis kombineres med kortere eller længere opmagasinering af inventar og varer, hvis der skulle være behov for dette.

Kontakt vores erhvervskonsulent for yderligere information, besigtigelse af flytteopgave eller øvrige spørgsmål om erhvervsflytning.
 

 

Erfarne

Erhvervs

Flyttemænd